dijous, 11 de febrer del 2010

Acta Mollerussa Decideix, 05-02-2010

Mollerussa Decideix

Acta 5 de febrer de 2010

1- LOCAL: Es realitza la primera reunió al nou local de Mollerussa Decideix. Aquest es troba situat al carrer Sant Ramon, 11 baixos. S'informa de que queda cedit a l'entitat amb la finalitat de que els membres disposin d'un local on poden fer les reunions així com els seus actes a qualsevol hora i dia fins el 25 d'abril. S'informa que cada coordinador de cada comissió disposarà d'una clau per accedir-hi. A més a més, es fa una crida a tots el membres per tal de que cedeixin mobiliari (cadires, taules, estufa, etc) i adequar el local ja que actualment disposa d'una taula, 4 cadires, un suro, folis i bolígraf.

 
2- COMISSIONS: Les tasques que haurà de completar cada comissió de cara a la propera reunió són:

A) Cada comissió haurà de nombrar un coordinador. Aquest serà el responsable i supervisor de les tasques que han de realitzar els membres de la comissió. A més, haurà de mantenir informats de les actuacions més importants als coordinadors.

B) Cada comissió haurà de presentar a coordinació, en la propera reunió, un programa on s'estableixin els objectius de cadascuna d'elles, amb la previsió temporal corresponent.
Exemples:
  • Comissió economia; compte bancari, metodes de recaptació econòmica,etc.
  • Comissió Publicitat i imatge; samarretes, pulseres, logo M.D, estètica cartells M.D.

C) Cada comissió treballarà de forma autònoma sota la supervisió de la comissió de coordinació.

3- ACTES: En Jordi Martínez, en la seva condició d'enllaç amb la PUD, ens proposa, i s'accepta, celebrar una jornada formativa amb membres de les diferents plataformes que celebraren al Pla d'Urgell els referèndums el dia 13 de desembre. S'estableix com a data per dur a terme aquest acte el dia 12 de febrer, a 2/4 de nou del vespre, al local de Mollerussa Decideix.

4- PROPERA REUNIÓ: Divendres 19 de febrer de 2010 a les 8.30 al local de M.D.



Mollerussa Decideix