dilluns, 8 de març del 2010

Acta Mollerussa Decideix, 26-02-2010

RESUM DE LA REUNIÓ DE COORDINADORS DE
MOLLERUSSA DECIDEIX
DEL DIVENDRES 26 DE FEBRER DE 2010


COMISSIÓ ECONÒMICA
La comissió econòmica ha obert un compte a nom dels seus membres a Caixa Sabadell. El compte és el 20590852308000153824

COMISSIÓ DEL BLOG
S'insisteix en què cal passar notícies al blog.

COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ
La comissió de participació, juntament amb la comissió d'actes, ens expliquen el TupperDecideix, un sistema estil tupperware de promocionar la participació al referèndum. Es decideix fer una roda de premsa per presentar la iniciativa.

COMISSIÓ D'ACTES
La comissió d'actes, a banda de la seva actuació conjunta amb la de participació, va informar també que s'havia fet visites a l'Orfeó renaixença, així com s'havien iniciat els contactes per fer visites a l'agrupació Sardanista, a l'associació Serralada, i al Cau.
Es parla de la possibilitat de fer venir a persones mediàtiques filles de Mollerussa o que hi tingui un fort lligam per promocionar la participació.

COMISSIÓ DE PUBLICITAT I IMATGE
Els membres de la comissió de publicitat i imatge han entregat ja les propostes de logo. S'acorda fer una votació entre els voluntaris per escollir el logo de Mollerussa Decideix.

COMISSIÓ DE GARANTIES
La comissió de garanties presenta una proposta per anar a cercar el vot anticipat a les entitats.

PRECS I PREGUNTES
En el torn de precs i preguntes, s'acorda que la coordinació farà un calendari per planificar les diferents actuacions i posarles en relació les unes amb les altres, i també s'acorda aprofundir més en el tema de l'us de la targeta sanitària pel vot dels immigrants no comunitaris.

Coordinació
Mollerussa Decideix