dilluns, 19 d’abril del 2010

En marxa el vot anticipat de persones amb mobilitat reduïda

La coordinadora Mollerussa Decideix, atenent la petició de diferents ciutadans de Mollerussa, organitza la recollida de vot anticipat a casa de les persones que per motius de mobilitat reduïda no poden exercir el seu dret a vot en el Referèndum sobre la Independència de Catalunya del dia 25 d'Abril de 2010.

Per tant, una mesa mòbil amb el/la corresponent president/a i secretari/a i l'urna es dirigirà a la casa de les persones que ho sol·licitin.


Durant el dissabte 17 d’abril, una de les sol·licituts, va estar la d’en Pepito Isanda i la seva esposa Carme, una parella molt emblemàtica de Mollerussa que sempre han estat presents en el dinamisme cultural i social de la ciutat. En especial Pepito Isanda, un artista que ha fet que la seva obra sigui present en molts espais de Mollerussa i d'altres ciutats de la demarcació de Lleida, així mateix ha estat autor de nombrosos gegants i capgrossos que formen part de colles geganteres del territori.

Donat l'estat delicat de salut d'en Pepito Isanda, i la seva voluntat expressa de participar en el referèndum, el dissabte 17 d’abril, la plataforma Mollerussenca va tenir la gentilesa de desplaçar-se fins al seu domicili per facilitar-li el poder efectuar el vot anticipat.


Les persones interessades han de trucar al telèfon 647.514.656 el més aviat possible per tal de concertar la visita i es recorda que el votant ha de tenir el justificant d'empadronament a Mollerussa i ser major de 16 anys.

La intenció és que aquesta iniciativa de servei arribi a tothom que ho desitgi.

Per altra banda, es continua facilitant el vot anticipat a tots els ciutadans i ciutadanes que així ho desitgin a l’oficina que la plataforma té oberta, a la plaça Manel Bertrand.


Felicitats!!!

Coordinadora
Mollerussa Decideix

Plaça Manel Bertrand, 13
Mollerussa