dijous, 8 d’abril del 2010

Obertura del nou local a la Plaça Manel Bertrand

Mollerussa Decideix obrirà les portes de la nova seu situada a la plaça Manel Bertrand, aquest dimecres a les 10,00h. del matí, per facilitar el vot anticipat a aquelles persones que vulguin utilitzar aquesta opció,


El mercat de dimecres, tindrà com a protagonistes als ciutadans de Mollerussa que desitgin efectuar el Vot Anticipat per al referèndum del dia 25 d’abril. per la independència de la nació catalana.

El dimecres 7 d’Abril, la Plaça Manel Bertran, esdevindrà l’escenari de l’inici del vot anticipat a Mollerussa, aprofitant el mercat setmanal dels dimecres. La nova seu de Mollerussa Decideix, obrirà les seves portes en una jornada extra de matí a partir de les 10,00 h. i continuarà oberta durant tot el dia, per a facilitar a tots els ciutadans que ho desitgin, efectuar el vot anticipat per a la consulta prevista per al dia 25 d’abril.

Des de dimecres dia 7 i fins el dia de la Consulta, la seu romandrà oberta totes les tardes, a partir de les 4 i fins a les 8 del vespre.

En relació a aquest calendari, el dissabte 10 d’abril, està prevista la jornada més destacada d’aquest inici del vot anticipat. A la seu de Mollerussa Decideix, es celebrarà la jornada de portes obertes . Els ciutadans de Mollerussa que ho desitgin, podran efectuar el vot anticipat, atesos pels voluntaris/es que els informaran del mecanisme i funcionament del referèndum, així com per a totes les qüestions que sorgeixin referents a la consulta.

Finalment es convidarà a tothom a una copa de cava, amb motiu de la celebració.



Mollerussa Decideix
Gabinet de Premsa
5 d’abril de 2010