dimecres, 11 de novembre de 2009

Mollerussa decideix

En breu tindrà lloc una reunió per constituir la comissió ciutadana Mollerussa Decideix.

Aquesta plataforma tindrà com a objectiu aglutinar el màxim de persones i entitats, de diferents sensibilitats, amb un denominador comú, el fet democràtic.

Un grapat de mollerussencs/ques creiem que l’exercici de participació ciutadana que representa una consulta popular, és un repte ineludible per la nostra ciutat.

Coincidim en informar i difondre el dret a decidir sobre qualsevol canvi en la nostra societat. Amb la rigurositat i la neutralitat com a senyeres, situem en un horitzó proper la possibilitat de tirar endavant un referèndum, evidentment no vinculant, referent a la independència de la nació catalana.

Finalment creiem que totes les opcions han de ser debatudes i que requereixen la garantia de disposar d’un espai de debat.

Aquest sac d’intencions mereix l’energia de tots, és per aquest motiu que et convidem a l’assemblea per constituir Mollerussa Decideix. Reunió que tindrà lloc el proper 27 de novembre a la sala de ball de l'Amistat.

Amb caràcter provisional hem creat aquesta adreça de contacte: mollerussadecideix@gmail.comMollerussa, a dos de novembre del 2009