dimecres, 21 d’abril del 2010

Nota de premsa. Sessió formativa

Mollerussa Decideix organitza una sessió formativa amb els membres de les meses electorals


Mollerussa Decideix continua treballant en l’organització i difusió de la consulta per la independència a la ciutat de Mollerussa el proper diumenge 25 d’abril.

Demà, a les 9 del vespre a la Penya Barcelonista Pla d’Urgell, la plataforma ciutadana organitza una sessió formativa amb els membres de les meses electorals.

La sessió consistirà en donar les eines necessàries per afrontar amb garanties l’organització logística d’unes eleccions com aquestes, ja que la capital del Pla, comptarà amb 7 meses electorals repartides en 4 col•legis electorals (Col•legi la Salle, Col•legi el Carme-Vedrunes, Escola Municipal de Música i la seu de Mollerussa Decideix a la plaça Manuel Bertrand) que romandran oberts des de les 9 del matí fins les 20 de vespre. Això suposa la mobilització d’un centenar de voluntaris i voluntàries de Mollerussa.

Per altra banda, Mollerussa Decideix continua la seva campanya de recollida de vot anticipat, i pel proper dijous dia 22 comptarà amb la presència de la mediàtica mollerussenca Maria Pasqual, que donarà suport a la consulta organitzada a Mollerussa i exercirà el seu dret a vot.

A més a més, realitzarà durant aquesta setmana sessions informatives als diferents centres d’educació secundària del Pla d’Urgell, per tal de donar eines de reflexió als joves de 16 a 18 anys i animar-los a exercici el seu deure de ciutadans i ciutadanes expressant la seva veu mitjançant la democràtica i pacifica papereta electoral.


20 d’abril de 2010

 
Per més informació:
 
Oriol Gordó
Portaveu de Mollerussa Decideix
Telèfon: 647.514.656

J.Manuel Solé
Coordinador de Mollerussa Decideix
Telèfon: 650.079.427

mollerussadecideix.blogspot.com
mollerussadecideix@gmail.com

 
Coordinadora
Mollerussa Decideix