dimecres, 14 d’abril del 2010

Adhesió Entitats recolzant el Referèndum del 25A

Creix el nombre d’adhesions d’entitats al referèndum del 25 d’abril organitzat per la plataforma Mollerussa Decideix .


Més d’una desena d’entitats recolzen el referèndum sobiranista a Mollerussa pel proper 25 d’abril.

El capital social de la ciutat de Mollerussa continua mostrant el seu suport a la consulta de Mollerussa ja que són més de 10 entitats i personalitats rellevants de la ciutat els que han volgut adherir-se al Manifest de suport a la consulta.

Les últimes adhesions han estat l’Associació de la Música de Mollerussa, l’Agrupació Pessebrista Castells, A.C.P. Casa del Pla d’Urgell, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Coral Veus del Pla.

Altres entitats que ja van manifestar el seu suport són l’Orfeó Renaixença, el Casal Popular l’Arreu, la Colla Gegantera i Grallera l’Arreu, l’Ateneu Popular La Plana d’Urgell, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, Creu Roja del Pla d’Urgell, La Xarxa espectacle infantil i juvenil i per als propers dies, es preveu la imminent adhesió de 15 entitats més, entre culturals i esportives de la capital del Pla d’Urgell.

La plataforma ciutadana continua amb les seves accions per fomentar la consulta, per la qual cosa el Tupper decideix protagonitzarà aquestes accions abans del 25 d’abril amb l’organització d’ unes trobades informatives amb els alumnes dels centres de secundària de la capital del Pla d’Urgell.

Per altra banda, per a les votacions del dia 25 d’abril, ja estan confirmades algunes de les seus electorals previstes entre les quals hi ha el Col•legi La Salle, el Col•legi Les Monges-Vedrunes i es preveu la confirmació d’una tercera seu en els propers dies.

Així mateix, des de la seu social de Mollerussa Decideix, a la Plaça Manel Bertrand, es continua treballant per possibilitar el vot anticipat als ciutadans que així ho desitgin.



Gabinet de Premsa
13 d’abril de 2010

Coordinadora
Mollerussa Decideix






Portaveus- Oriol Gordó Tel. 647514656 - Jordi Font Tel. 627045077