dimecres, 14 d’abril de 2010

Nota de premsa 14-04-2010

Mollerussa Decideix aconsegueix un èxit mediàtic amb Maria Pascual.


Vàries plataformes de diari digitals i webs d’informació d’importants capçaleres a internet es van fer ressò ahir dimarts de la propera presència de Maria Pascual a Mollerussa el proper 22 d’abril, per donar suport a la consulta sobiranista, organitzada per Mollerussa Decideix.

La mediàtica Maria Pascual i veïna de Mollerussa durant molts anys, donarà suport el 22 d’abril al referèndum amb la seva presència a partir de les 7 de la tarda, a la seu de la Plaça Manel Bertran exercint el seu dret a vot.

Mollerussa Decideix en aquest gest, vol transmetre un senyal de plena normalitat en la celebració de les consultes en que hi cap tothom, sigui quina sigui la seva professió o condició social.

L’actriu va respondre molt il·lusionada a la invitació per tal de donar suport a la plataforma ciutadana, no obstant Mollerussa Decideix que ja compta amb el suport de nombroses entitats socials de la capital del Pla d’Urgel, està oberta a la col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.Adjuntem alguns dels enllaços informatius d'internet on s'ha publicat la informació:

http://www.araponent.cat/
www.vilaweb.cat/
abc.es
http://adn.es/
www.20minutos.es/noticia/
http://www.noticias.com/
http://www.lavanguardia.es/
http://www.directe.cat/
http://www.eldebat.cat/
www.tribunalatina.com/
www.xarxacat.cat/noticies
www.elpunt.cat/
http://www.elperiodico.cat/
http://nuevo.digitalgroup.info/
www.sms25.cat/
http://www.radiocatalunya.cat/
http://www.eltriangle.eu/
http://www.catradio.cat/Gabinet de premsa

Coordinadora
Mollerussa Decideix