dimarts, 13 d’abril del 2010

Valoració Vot anticipat Mollerussa

Mollerussa Decideix comptabilitza 205 vots anticipats en aquestes últimes jornades a la seu social, al centre de Mollerussa.


La plataforma ciutadana Mollerussa Decideix va valorar molt positivament la participació dels ciutadans de la capital del Pla d’Urgell, en les jornades de vot anticipat que es van iniciar el passat dimecres dia 7 d’abril.

Un cop realitzat el recompte de les primeres jornades de vot anticipat pel referèndum que es durà a terme el proper 25 d’abril, es van comptabilitzar un total de 205 vots, el que significa un 2% de la població amb dret a vot del municipi. Amb aquestes dades els organitzadors del referèndum esperen aconseguir el proper dia 25 d’abril una participació força elevada.

Aquesta xifra demostra l’ interès de la ciutadania de Mollerussa en poder participar en una consulta que en aquest cas fa referència a la possibilitat de que Catalunya pugui obtenir la seva sobirania. Al marge d’ aquesta consulta, la plataforma continua amb les seves accions per fomentar la participació ciutadana a Mollerussa, i per aquest motiu ha organitzat una xerrada en la que participaran el Cercle Català de negocis que tindrà lloc el proper dimarts dia 13 d’abril a les 20,30 h. al Centre Cultural de la capital del Pla d’Urgell.



Gabinet de premsa

Mollerussa Decideix
Plaça Manel Bertrand, 13
Mollerussa


----
Coordinadora
Mollerussa Decideix